Ajándék ötletek és programajánló

Leánybúcsúztató kitűzők, legújabb grafikák

Leánybúcsúztató kitűzők, legújabb grafikák

Üdvözletem Nektek drága lánybúcsúztató partira készülők! Elérkezett a 2021-es év lánybúcsú szezonja, ezért szokásunkhoz híven új grafikákat szolgáltatunk a kedves csajoknak. Sajnos a hülye covid rányomja a bélyegét a bulikra, de ahogy látjuk, sokan megrendezik a saját lánybúcsújukat - otthon, lakásban, pincékben, hétvégi házakban szigorúan korlátozott létszámban. Ti se maradjatok ki, hiszen lánybúcsú csak egyszer van az életben (kivéve, ha többször férjhez mentek).

Lássuk a medvét:

 

Megrendelhető: https://tinyurl.com/syefmuxn

Leánybúcsúztató kitűzők, legújabb grafikák Tovább
Felnőtt- és erotikus ajándékok

Felnőtt- és erotikus ajándékok

A társadalom nagy része nem prűd, és a XXI. században már nem mehetünk el szó nélkül a szexuális ajándékok téma mellett, ezért ajánljuk Nektek ezt a boltot. Itt mindenki megtalálhatja a számára (és a párja számára) megfelelő eszközöket, amik kielégítik a szükségleteit. 

A kedves erotikus tárgyaktól kezdve, a bizarabb dolgokig mindent megtalálsz, ami szem-szájnak (és más testrészeknek :)) ingere. 

Elérhetőség: https://pajkospajtas.hu/

sensual-passionate-couple-kissing-making-love-enjoying-foreplay-bed_1163-4470.jpg

Felnőtt- és erotikus ajándékok Tovább
Hipoallergén kutyatápok a RedPettől

Hipoallergén kutyatápok a RedPettől

Nem régiben jelent meg egy "minisorozat" a RedPet.hun Válogatós vagy étvágytalan a kutyád? címmel, amelyben azzal kapcsolatban segítenek a gazdiknak, hogy miért nincs jó étvágya a kutyának vagy egyáltalán miért nem eszik. A hipoallergén kutyatápok is említésre kerülnek a cikkben, hogy megfelelően tudjon választani a látogató.

A weboldalon kutyatápokat, macskaeledeleket és egyéb állatokkal kapcsolatos kiegészítőket is lehet vásárolni a közvetlen eladótól.

 

Hivatalos weboldal

Facebook oldal

slider-1.jpg

Hipoallergén kutyatápok a RedPettől Tovább
Kellékek iszogatós alkalmakra pároknak, baráti társaságoknak

Kellékek iszogatós alkalmakra pároknak, baráti társaságoknak

Kellemes időtöltés és a kapcsolatok megerősítésére szolgálnak a laza, iszogatós esték és alkalmak, amikor barátok, barátnők és szerelmek összejönnek, és egy pohár ital társaságában beszélgetnek, sztorizgatnak és jól érzik magukat. Ilyen szuper eseményekhez ajánlunk most pár terméket, amik hozzájárulhatnak a jó hangulathoz, murihoz.

https://www.partikellekek.hu/szomjolto-italadagolo

https://www.partikellekek.hu/sorzsiraf-italadagolo

https://www.partikellekek.hu/ital-inas-negy-uveges-italtarto-es-adagolo?keyword=adagol%C3%B3

 

A remek sörös- és borospoharak se maradhatnak ki:

https://www.partikellekek.hu/gigantikus-borospohar-0-75-l?keyword=gigantikus

https://www.partikellekek.hu/gigantikus-sorospohar?keyword=gigantikus

 

A termékek beszerezhetőek a Partikellékek Webáruház webshopjából, személyes átvétellel Budapesten, vagy kiszállítással az ország egész területén, akár 24 órán belül. 

Jó iszogatást kívánunk!

 

 

 

 

 

 

Kellékek iszogatós alkalmakra pároknak, baráti társaságoknak Tovább
Lánybúcsú póló 2020

Lánybúcsú póló 2020

lanybucsu-polo-2020-.jpg

2020-ban először kerültek fel a partikellekek.hu webáruházban új lánybúcsú póló minták. Ismét bővült a paletta, így a menyasszony és a lánybúcsús csapat is biztosan talál magának megfelelő pólót a bulira.

A lánybúcsú kiegészítők és party kellékek kínálat is bővült pl lánybúcsú idézéssel vagy fejdíszekkel.

Nézz be a lánybúcsú party kellékek kategóriába.

Lánybúcsú póló 2020 Tovább
Fogd meg a söröm - ajánló

Fogd meg a söröm - ajánló

A Fogd meg a söröm a klasszikus “Hold my beer” kifejezés fordítása, amiben egy szélsőséges cselekvés kivitelezésére úgy kerül sor, hogy az illető - mámoros állapotban - noszogatás hatására, megkéri egy barátját, társát, hogy amíg elvégzi az adott, lehetetlennek hitt dolgot, fogja meg a sörét.

Ez a száraz bullshit :D Valóban ezt a kifejezést szinte mindenre rá lehet húzni. Akár a forradalom kezdetére, ahol Petőfi Sándornak mondják, hogy nem meri kirobbantani, egy emlékezetes vonatbalesetre, ami a nyugati pályaudvarnál történt, vagy akár csak egy vicces cicás momentumra. A Fogd meg a söröm weboldal és Facebook oldal összegyűjti, megalkotja, illetve rendszerezi a Fogd meg a söröm-ös poénokat, és megosztja a nagyérdeművel, leginkább humoros formában, de néha egész komoly témákat is boncolgat. Csatlakozz a közel 10.000 fős közösséghez Facebookon, illetve böngészd a Fogd meg a söröm weboldalát a rendszeres friss humoros tartalmakért, vicces bejegyzésekért.

fogd-meg-a-sorom-ferfi-kiralykek.jpg

Fogd meg a söröm - ajánló Tovább
Fekete esernyő kitűző, jelvény

Fekete esernyő kitűző, jelvény

Fekete esernyős kitűző

Politikai véleménynyilvánítás nélkül, az oktatás fontosságát szem előtt tartva: pedagógusok, tanárok és támogatóik részére fekete esernyő kitűző több méretben is rendelhető nálunk.

Többen megkerestek bennünket ez ügyben, mivel sehol sem lehet ilyen esernyős jelvényeket beszerezni. Politikai hovatartozástól függetlenül szeretünk segíteni az embereken, ezért több méretben is készültünk ilyen kitűzőkkel.

Keress bennünket kituzoshop@gmail.com

 

esernyo_25mm_k_v_300db.jpg

Fekete esernyő kitűző, jelvény Tovább
Horgásztó Budapest közelében - György Birtok

Horgásztó Budapest közelében - György Birtok

Horgásztó Budapest közelében

A címben szereplő tó egy 13 hektárnyi, gyönyörű, füves, árnyékot adó fás területen van. A tó mérete több, mint 10 hektár

A tó vize javarészt egészen sekély, jellemzően lassan mélyülő. A víztömeg maximum mélysége többségében 2-3 méter. A tó egyes részei azonban, nagyjából 12000 m²-nyi területen akár a 6-10 méter mélységet is elérhetik. Mélyebb partszakaszát, melyet egy kisebb félsziget különít el a sekélyebb víztömegtől (és tesz idillien elszigetelt, zavartalanul csendes területté), a sport- és hobbihorgászok számára ajánljuk.

Hol van?

Kiskunlacházán. Azaz Budapesttől kb 25 percre kocsival.
GPS koordináták: 47.198083, 19.085764

Milyen halak vannak a tóban?

Ponty, harcsa, csuka, keszeg, kárász és amur

György birtok weboldal

Horgásztó Budapest közelében - György Birtok Tovább
süti beállítások módosítása